Nyhedsbrev
Kategorier

  Ingen producenter

  Kontakt os

  Du kan kontakte os på:

  Telefon:Tlf.: 20 74 13 25

  Send os en e-mail
  DanaWeb
  DanaWeb

  Profil

  munch oil tilbyder fyringsolie og diesel.

  Virksomheden blev grundlagt i 2001 under navnet Svendborg Bunker Service, hvor hovedkonceptet var lagt på levering af brændstof til erhvervsfartøjer, motoryachts samt lystfartøjer fra etablerede tankanlæg i de danske havne eller levering ved tankbil.

  Det er stadigvæk vores hovedopgave at levere brændstof til "det blå Danmark".

  I de efterfølgende år modtog vi til stadighed forespørgsel på ligeledes at levere fyringsolie til de danske husstande og ved oprettelsen af denne nye niche, blev det maritime navn Svendborg Bunker Service ændret til munchoil.dk.

  Virksomheden er drevet som enmandsvirksomhed af William Westerdahl.

  Virksomheden har ingen ansatte, ingen tankbiler,ingen husleje, minimum annoncering samt iøvrigt en yderst begrænset administration, hvorfor fyringsolien samt dieselolien på grund af det lave omkostningsniveau kan leveres til landets absolut billigste priser.

  Den til stadighed stigende kundekreds vokser ved "mund til mund metoden" mellem eksisterende-og nye kunder. munch oil tilbyder fyringsolie og diesel.

  munchoil.dk er ikke "forlovet" med de etablerede olieselskaber og olien købes og leveres derfor, hvor vi kan opnå de største rabatter, som vi i al ydmyghed giver videre til vores kunder.

  Jeg glæder mig til at betjene Dem.
  William Westerdahl

  Bestil fyringsolie online

  Så snart vi har modtaget din bestilling af fyringsolie, behandles ordren, og leveringen vil ske inden for 1-3 hverdage.